Lonfossen Jaktlag
Lonfossen Jaktlag - illustrasjonsfoto
Jegerprofiler
Andrè -
Kom med på jaktlaget i 2002 og er sønn av jaktleder, Andrè tok jegereksamen våren 2002 - etter litt påtrykk fra fadern. Han felte sin "jomfruelg" i 2004 etter ett par år på laget med "elgtørke", Andrè setter sin prestisje i å felle elg med de perfekte skuddene. Synes GoreTex tøy er varmt å gå med.Tilhører "Sakogutta"(medlem nr.2 av 2)
Er meget glad i ei god panne bacon i skogen så "kvila" tas ute, gjerne med en liten dupp på øyet etterpå.Er sjåfør(etter eget valg)på Polaris 6x6

Bjørn -
Har vært med siden starten av jaktlaget i 1991 og har vært jaktleder siden 1993, Bjørn har jaktet siden tidlig ungdom og har sine fellinger av ymse slag på samvittigheten. Han er opptatt av human og sikker jakt og at jakten skal foregå etter fastsatte normer for laget.Synes køya er god om morran men spretter opp når klokka ringer?


Jan Erling-
Kom med på laget i 2006, Jan Erling er en meget habil jeger som har jaktet småvilt i en årrekke og nå har tatt skrittet opp i "elgdivisjonen"
Jan Erling er en usedvanlig positiv og munter person .Sammen med Andrè er latteren aldri langt unna de kara!
Startet "Sakoguttene" ( kun for de som har Sako). Gjør nesten hva som helst for å få "bjønneposten"... han har fått`n.
Jan Erling vet å sette pris på et godt måltid ute i skauen...gjerne en treretters, en glad gutt som vet å kose seg på jakt.Lars Erik-
Kom med på laget høsten 2007 . Lars Erik er en munter og glad herremann med en fin og lun humor som alle setter stor pris på.
Lars Erik er en seriøs og dyktig jeger som elgen sikkert vil "høre" fra i årene som kommer. Er storebror til Roar.
Har jaktet reinsdyr i sitt tidligere jegerliv og er en ihuga småviltjeger.

Roar-
Med på laget fra seinhøsten 2007. Rakk å felle ei feit ku før laget tok juleferie. Roar har jakta storvilt i mange år, i flere terreng og vet hva elgjakt dreier seg om. Sammen med Burr og den gamle Mauser?n er han en reel trussel for elgbestanden.
Utstyrt fra naturen med gode gener og godt humør.


Bamse -
Kom med på laget i 2003 og har vært med på endel fellinger ikke alle i stålos, trodde "gutten" var lite interessert siden han helst ville løpe etter elgen og ikke prøve å få den til å stoppe.
Startet med noen få loser høsten 2004 og fortsatte å jage elg uten å tenke los i en lengre periode men har senere hatt flere fine loser uten at vi har fått skutt for`n. Vi satser på neste los.
Tålmodighet er en dyd er det noe som heter og det har vist seg å være riktig i denne sammenheng, Bamse har trått til med flere fine loser og dyrene har blitt felt.


Burr -
Burr er en kraftig rugg født i 1999. Er på ingen måten noen jaktchampion, men finner stadig elg og glimter til med noen fine loser i nye og ne. Er nok ikke like rask på labben som i ungdommen, men er fortsatt sprek nok til å henge på hvis han bare vil. Var sterkt delaktig i det siste elgfallet eni høst, ei kjempeku.
Copyright 2005 webdesign bk Lonfossen jaktlag. All Rights Reserved.
Trophy Bonded
Steinar -
Med på laget fra høsten 2009 som gjestejeger, fullverdig medlem fra høsten 2010. Har vist seg som en meget dyktig og seriøs jeger. Når Steinar og Kvikk(elghunden) setter opp farten er de plutselig på andre sida av terrenget, kontinuerlig vurdering om peiler må påsettes.
Er som sine fettere full av humør og glede og et meget godt bidrag til det soliale på koia etter endt jakt.
Utstyrt fra naturen med gode gener og godt humør.


Kvikk -
Kvikk er en fin unghund som viser meget gode takter og har sine fall med seg i sine elghunddrømmer om natten.
Han er, som navnet sier, kvikk på foten og sveiper et godt område på sine utslag.